Igår var en fullspäckad tisdag. Jag gick i skolan till strax efter 12 och efter de blev det en liten sväng på stan med Hanna. Hittade lite fina kläder till våren och sommaren, kan lägga upp bilder på de senare, kanske.
Efter de åkte jag till Robin och red min häst. Jag har fått lite tips från Yvonne på hur jag ska gå vidare i min ridning när Bamse är så pigg som han är och som vanligt så fungerar ALLT som Yvonne säger.
Efter gårdagens ridning var jag överlycklig då jag hade lyckats hoppa både ett räcke några gånger och en studsserie utan att Bamse flippade! Lyckat! Vad skulle jag göra utan Yvonne?
 
Sen var det dags för att åka till polisen för infomöte om hur och när man söker till polishögskolan samt hur det är att arbeta som polis, positivt och negativt. Väldigt bra info.
Efter de cyklade jag till dansen för att finslipa på danserna inför vårföreställningen i maj.
 
Idag blir det tyvärr ingen ridning. Hade behövt skritta Bamse men på grund utav en hel förmiddag i halmstad på halkan som jag btw klarade och för att mamma jobbar ikväll så fick det bara bli mockning i stallet idag.
Så istället sitter jag hemma med min hund och kollar på ryttareliten. Myspys! Senare blir det körkortsplugg. Robban kommer hem sent...
xoxo