Ja nu har det varit ganska jobbigt ett tag faktiskt. Igår var det två veckor sedan min axeloperation. Tiden efter en operation är ju sådär lagom jobbig med smärta, tabletter och mitella, men i torsdags åkte jag på ännu mer skit. Det hela började med en fruktansvärd huvudvärk. Jag blev ljuskänslig och ljudkänslig. Jag sov, sov och sov. Sedan fick jag ont i magen, fruktansvärt ont i magen. Detta följdes av feber, frossa och denna ihängande huvudvärken. Värken gick sedan ner mot nacken. Jag fick sedan även ont i knän, höfter och rygg. När jag haft dessa besvär i några dagar och verkligen inte gjort något annat än att ligga i sängen så började jag bli lite orolig över vad detta faktiskt var.
I måndags hade detta inte gått över och jag började bli väldigt svag så jag och mamma åkte in till akuten efter att ha ringt 1177. Med tanke på att jag är nyopererad så ska man ju vara på den säkra sidan eftersom att man kan få in bakterier i såret å grejer. Så i alla fall fick jag dropp, de tog blodprover och öppnade upp mitt förband för att se så att axeln såg okej ut. De gjorde den som tur var! Läkaren sa sen att jag antagligen fått hjärnhinneinflammation. Detta kändes sådär men läkaren trodde att de var virus med tanke på att jag haft de så länge och det inte hade blivit mycket värre, så det var ju bra. Sen sa han även att detta virus har angripit mig totalt som också gett mig maginfluensa.. Haha seriöööööst vilken otur. 
Ja så denna veckan har inte varit trevlig alls och jag är ju inte van att ligga stilla såpass mycket så jag har inte riktigt kännt mig som mig själv men nu börjar jag må bättre igen vilket känns underbart!!
 
Detta förband som de satte på i måndags då, de satt inte bra alls utan började lossna redan igår kväll. Så idag fick jag och mamma åka till vårdcentralen och byta igen. mitt sår ser ut att läka jättebra vilket känns kul! Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska åka till sjukan å ta bort stygnen!