Jag och mamma har länge velat tatuera oss tillsammans och när hon fyllde år i somras så var hennes födelsedagspresent en tatuering! Vi bokade för en månad sen och igår var de dags!
Jag måste erkänna att jag var ganska nervös men de var inte så farligt som jag trodde! De gjorde ont men de var ju inte svårt att stå ut den lilla stund som jag tatuerades.
Efter min tatuering erkände han att det var på ett av de ondaste ställena att tatuera sig på. Haha, bra att han inte sa det innan tatueringen för då hade jag blivit sjukt nervös.
För mamma gick det jättebra med, de gick fort och enkelt på henne! Hon har sin tatuering på skulderbladet! 
Känns sjukt grymt att ha gjort detta tillsammans med min mamma med tanke på att vi har hållt ihop hela livet och gått igenom mycket ihop. 
Jag fullkomligt ÄLSKAR min tatuering! Kan inte sluta kolla på den! Love it love it love it!!

Själva texten är ett citat från John Wayne som säger "Courage is being scared to death, but saddling up anyway"
Vilket passar bra in på mitt och mammas liv med galna hästar till höger och vänster. Sen passar de även in på livet med tanke på att man ofta ställs inför saker som man är rädd för att genomföra men måste göra det ändå. Det är en liten påminnande om att vara stark i även de svåraste stunderna.
Som sagt, ÄLSKAR DEN!
Tusen tack till Ramunas på METAL-TATTOO som gjorde tatueringen. Har blivit tipsad av personer som varit hos honom tidigare och blivit riktigt nöjda. Och jag kan mu också uppmuntra folk till att gå till honom. En mycket duktig kille som är seriös, noggrann och gör sjukt fina tatueringar!
METAL-TATTOO ligger i Göteborg.
Tatuering var ju askul! ...kanske blir fler nån gång.. Hihi
xoxo